TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 3. 12. 2022

Dorostenci jsou k nezastavení, díky první třetině rozložili i Znojmo a vítězí 8:0!

Dorostenci Tigers Zlín za sebou mají další skvělé představení. O osudu zápasu bylo rozhodnuto velice rychle, úvodní dvacetiminutovka skončila skvělým výsledkem 5:0 a Tygři si poté došli pro klidné vítězství. Skvělý zápas zažil Matyáš Veselý, který nasypal hattrick, výtečně se v tygřím dresu uvedl Josef Hampl (0+4) a čisté konto zapsal Tomáš Kaděra.

Tygrům se výtečně vydařila už první desetiminutovka a v podstatě bylo rozhodnuto! Skóre po třech a půl minutách otevřel Nicolas Pippal, na nějž za několik málo okamžiků navázal ještě Albert Vyorálek. Na obou brankách se nahrávkou podílela dvojice Štěpán Grebeníček a Marek Valouch. Za nějakých 30 vteřin byla situace ještě růžovější, na 3:0 upravil Matyáš Veselý. Stále v úvodních deseti minutách se prosadil Illia Zaborskyi a nedlouho poté zasadil Orlům ze Znojma další smrtící ránu Jiří Fajkus - 5:0. O osudu zápasu bylo rozhodnuto, tento náskok už Tigers nepustili a dokráčeli si pro klidné vítězství.

V polovině základní hrací doby se podruhé v zápase prosadil Matyáš Veselý. Tigers pak museli přečkat hned čtyřminutové oslabení, nicméně mladíci z Baťova města soupeři skórovat nedovolili. V samém závěru přidal svůj třetí zářez ještě Matyáš Veselý a hattrick byl na světě. Za zmínku ještě jistě stojí zápis nováčka v tygřím dresu Josefa Hampla, který hned v prvním startu za Tigers posbíral čtyři asistence!

Utkání už se v podstatě jen dohrávalo, nicméně dvacet vteřin před poslední sirénou ještě skóre kosmeticky upravil Jiří Fajkus - 8:0!

Dorostenci tak pokračují ve skvělých výkonech a zapisují další vysokou výhru, která je udrží na čele ligového pořadí. Další zápas čeká Tigers hned zítra, kdy zajíždějí do Opavy! Startuje se v 11:30!