TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 26. 11. 2022

Vítězství! Starší žáci si poradili s Břeclaví a zapisují vysokou výhru

Starší žáci, kterým se vstup do sezony příliš nevydařil se začínají zvedat, když za poslední tři zápasy zvládli mladí Tygři dvě vysoké výhry! Dnes se na triumfu nad Břeclaví nejvíce podílel Kristian Zalubil, jenž se blýskl hattricke a navrch přidal dvě asistence.

Zápas začal v poklidu. Prvního gólu jsme se dočkali po nějakých sedmi minutách, Sebastian Horký otevřel skóre a Tigers šli do vedení! Netrvalo dlouho a Tygři vedli hned o dva góly, tentokrát se prosadil Štěpán Palička. Hosté se ve druhé polovině třetiny dokázali vrátit do zápasu. Nejprve se z přesilovky prosadil Erik Zhejbal, na nějž v 15. minutě ještě navázal Adam Král a rázem bylo vyrovnáno! Tygři si ještě v závěru periody zahráli přesilovku, nicméně prosadit se bohužel nedokázali a do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu 2:2.

V prostřední části hry dokázali mladíci ze Zlína soupeři odskočit a to především zásluhou Kristiana Zalubila, jenž v polovině základní hrací doby dvakrát bleskově udeřil a posunul svůj tým do dvoubrankového vedení. Minutku před sirénou ještě situaci vylepšil Tomáš Tureček, na jehož brance se opět účastnil Kristian Zalubil, tentokrát asistencí - 5:2.

Tigers byli na koni a zápas se rozhodli brzo definitivně rozhodnout. Hned na startu třetí třetiny se prosadil Sebastian Horký, na nějž ještě v téže minutě navázal Kristian Zalubil, který tedy završil hattrick! Ještě v prvních deseti minutách přidali pomyslný hřebíček do břeclavské rakve Libor Tomek a Mykyta Anishchenko - 9:2. Tigers si ještě v závěru zahráli hned dvě přesilové hry, nicméně tentokrát už se neprosadili.

To však starší žáky nemusí vůbec mrzet, dokázali totiž odčinit nepříliš povedený zápas v Olomouci a zapisují důležité body do tabulky. Ještě vylepšit své postavení budou Tygři moct příští neděli kdy zajíždějí do Přerova. Začíná se ve 12:30.