TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 20. 1. 2024

Akce Pojď hrát hokej přilákala ve Zlíně přes osmdesát dětí!

V sobotu 20. ledna proběhla ve zlínské CCM Aréně již tradiční náborová akce Pojď hrát hokej, kterou jsme tentokrát pořádali v úzké spolupráci s Berany Zlín. Dětí ve věku 4–8 let se na zlínském zimáku nakonec objevilo opravdu hodně, pod dohledem našich trenérů si své první hokejové krůčky vyzkoušelo přes osmdesát mladých bruslařů.

Akce Pojď hrát hokej je v Česku již tradicí, letos jsme byli svědky už 12. ročníku. I letos láká nábor stovky dětí napříč republikou, nejinak tomu je ve Zlíně, kde se premiérově spojily oba místní kluby Tigers Zlín se sousedními Berany Zlín.

I proto byla nakonec účast skutečně hojná. Pro některé děti šlo o první kontakt s ledovou plochou a vůbec první krůčky na bruslích, někteří už byli zdatnější, například díky navštěvování Školy bruslení. Na své si ale přišli všichni, trenéři si za pomoci zkušenějších hokejistů z naší Akademie pro kluky a holky připravili zajímavý program na ledě i mimo něj v tělocvičně. Zlínskou CCM Arénou se tak při sobotním dopoledni proháněly desítky dětí, některé si teprve zvykaly na brusle, jiné se bavily ve skupinkách a někteří si troufli i na některou z připravených překážek.

Pro rodiče byla zase připravena prezentace o chodu klubu, kterou si mohli v klidu vyslechnout během pobytu svých ratolestí na ledě.

Budoucí mladí hokejisté navíc neodcházeli s prázdnou, mimo spoustu zážitků si každý odnesl malý dárek v podobě náramku, případně dresu, na ledě se navíc objevil i náš Maskot Beran a přečíst jste si mohli i Beraní speciál!

Děkujeme všem návštěvníkům a těšíme se na shledanou na našem zimním stadionu!