TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 3. 12. 2023

Deváťáci obrali lídra o cenný bod

Naši deváťáci dnes doma v Tigers CREAM Aréně vyzvali mimořádně těžkého soupeře - první Olomouc. Tu v sezoně ještě neporazili, tentokrát však vydolovali velmi cenný bodík za prohru v prodloužení. Gólově se dnes prosadili Libor Tomek, Marek Čajánek a Mykyta Anischneko.

Vstup do utkání měli Tygři výborný, už ve druhé minutě totiž otevíral skóre Libor Tomek. Olomouc ovšem rychle otočila, dvěma góly se o to přičinil Jan Musil, skóroval i Dominik Husák.

Druhou třetinu zahájil zlínský celek oslabením, to ale nakonec nebylo až tak dlouhé, zkrátilo jej trest pro hráčskou lavici hostů. Hrálo se tedy 4 na 4. A to Tygrům vyšlo na jedničku, na kontakt dostal svůj tým přesnou trefou Marek Čajánek. Do sirény si Tigers zahráli ještě tři přesilové hry, přičemž ta poslední se ujala, vyrovnání obstaral Mykyta Anishcenko - 3:3.

I ve třetí třetině se rozdávaly tresty, tentokrát však více na straně domácích, ti pykali dvakrát, Kohouti jednou. Gól už ale nepadnul a šlo se tak do prodloužení. To po třech a půl minutách bohužel rozhodl dnes dvoubrankový Dominik Husák - 3:4.

I bod je ale pro Tygry velice cenným ziskem, Olomouc je totiž v tabulce zatím suverénní. Tigers i díky dnešnímu zisku drží druhé místo a to už se slušným náskokem pěti bodů. Další zápas čeká zlínský výběr příští sobotu, to zajíždíme do Uničova. Začíná se v 9:00.