TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 18. 11. 2023

Béčko mladších žáků bere další vysokou výhru

Další skvělý zápas za sebou má ve formě hrající béčko mladších žáků. Tygři dali za poslední dva zápasy 37 gólů, s celkovými 119 brankami jsou dokonce nejlepšími střelci soutěže! Dnes zářil především Šimon Greguš (5+0), zmiňme i Thea Mikulčíka (2+4).

Tigers zažili výborný vstup do utkání. Ve druhé minutě udeřil Šimon Greguš, v minutových intervalech pak navýšil Alex Hlavička a znovu Šimon Greguš - 3:0. Následovalo vyloučení Jáchyma Hudce, po trestu pro hostujícího Eliáška jsme ale viděli i hru 4 na 4. V 10. minutě se trefil Sebastian Vavruška, alespoň snížení zajistila Anna Vrečková - 4:1.

V 15. minutě využil přesilovku Jáchym Hudec, ještě do sirény dal gól Capil za Valašské Meziříčí a Filip Veverka za Tygry - 6:2.

Na začátku druhé třetiny se prosadil Theo Mikulčík. Tigers následně zvládli oslabení a ve 25. minutě Petr Sedlař zvýšil na 8:2, Theo Mikulčík se tentokrát ujal role nahrávače. Chvíli poté byli vzájemně vyloučeni Křivda s Gregušem, nicméně tato pasáž další branku nepřinesla. Ty přišly znovu až ve druhé polovině zápasu. Hattrick nejprve završil právě Šimon Greguš, za Valmez alespoň korigoval Patrik Rušar - 9:3.

Ačkoli vedení už bylo dostatečné, Tigers neponechali nic náhodě. Během pěti minut třetí třetiny udeřili Dominik Miklík, Filip Veverka, Sebastian Vavruška a Jáchym Hudec - 14:3. Zmiňme i nahrávače, dvě asistence zapsal Mikulčík, k vlastní brance přihrávku přidal i Dominik Miklík a seznam uzavírá Lukáš Doleschal.

Ani to ale nebylo všechno! Šimon Greguš dal ještě dva góly (dnes 5+0), svou bilanci si na dva góly a čtyři nahrávky vylepšil Theo Mikulčík. Suma sumárum - 16:4.

Tigers tak podruhé v řadě jasně vítězí a se skóre 37:9 se posouvají na čtvrté místo tabulky! To budou moci vylepšit příští sobotu, kdy od 9:00 vyzvou Brumov-Bylnici.