TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 18. 11. 2023

Mladší žáci dvakrát neuspěli

Našim mladším žákům se v minulém týdnu úplně nezadařilo, zapsali totiž dvě těsné prohry 5:6 a 6:7. V tabulce to znamená propad na 5. místo, třetí pozice je ale stále na dostřel, ztráta činí jen dva body.

Ve středu se mladí Tygři střetli s městským rivalem, vyzvali Berany. Těsný duel byl až do závěrečných okamžiků vyrovnaný, nicméně jednobrankové vedení žlutomodří udrželi. Dostali se do něj na startu třetí třetiny, poté sice ještě skóroval David Sadílek, nicméně bylo to málo - 6:7. Právě David Sadínek dal dva góly, stejný úspěch zapsal ještě Šimon Greguš. Gól dal ještě Roman Benjamin Pšurný a Elias Taoujni.

Velmi podobný průběh měl i sobotní zápas s Kroměříží. S jedním rozdílem. Rozhodující vedení zajistil už v 18. minutě Jakub Jiří Karafiát. Tigers se pak inadále drželi na dostřel, Kroměříž sice jednou unikla do vedení 6:2, Tygři ale vedení opět dotáhli. Bohužel už nevyrovnali. O produktivitu se starali David Sadílek (1+1), Elias Taoujni dal dva góly, prosadili se i Roman Benjamin Pšurný a Patrik Pavlenko.