TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 18. 11. 2023

Deváťáci jsou ve formě, vysoko porazili Prostějov

Naši deváťáci za sebou mají další úspěšný duel, tentokrát si poradili se - v současné chvíli posledním - Prostějovem. Základ pro úspěch byl položen už v 1. třetině, tu Tigers vyhráli 6:1. Hattrickem se blýskli Štěpán Palička s Petrem Hoferkem, bilancí 1+3 se blýskl Marek Čajánek. Tygři jsou v tabulce v současné chvíli v tabulce druzí, na první Olomouc ztrácejí osm bodů.

Úvod zápasu byl z tygří strany výtečný! Už po třech minutách otevřel skóre Štěpán Palička, ještě v téže minutě ten samý hráč zvyšoval na 2:0. Pak tedy snížil Vojtěch Port, za dalších padesát vteřin ale vrátil Tygrům vedení David Kundrata.

Ani to nebylo vše! Za další minutku se trefil Petr Hoferek, v 9. minutě skóroval Mykyta Anishchenko a parádní pasáž korunoval gólem na 6:1 opět Petr Hoferek. Po 14. minutách jsme tak měli náskok pěti gólů a také dva dvougólové střelce!

Zbytek utkání už byl z brankového pohledu klidnější. V polovině základní hrací doby se trefil Robert Ernst, na toho reagoval Dominik Kovář. Následně Tigers ustáli oslabení a v samém závěru periody Petr Hoferek zkompletoval hattrick!

To nejspíš motivovalo Štěpána Paličku, i on na startu třetí třetiny dosáhl individuální mety tří gólů. Gól dal o patnáct vteřin později skóroval i Matěj Nábělek, brankou velmi dobrý výkon podtrhl Marek Čajánek (dnes 1+3). Závěr duelu se ještě vyhrotil, padly čtyři tresty za sedm minut, mimo jiné za napadení. Výhru Tygrů už to ale ohrozit nemohlo, ti vítězí 11:2!