TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 18. 11. 2023

Úspěšný dvojzápas starších žáků, srazili Uherský Ostroh i Brod

Naši starší žáci odehráli v uplynulých dnech dva zápasy. A oba dopadly nadmíru úspěšně, ve středu si Tigers poradili s Uherským Ostrohem 16:4, v pátek porazili Uherský Brod 15:5. S celkovým skóre 31:10 tak bereme šest bodů a posouváme se na druhé místo, hned pod za vedoucí Brumov-Bylnici.

Pro středeční výhru 16:4 nad Uherským Ostrohem byla klíčová především třetí třetina. Tigers sice už v polovině základní hrací doby vedli relativně pohodlně 5:3, právě závěrečná pasáž ale přinesla definitivní jistotu. Tygři nasázeli 9 branek a zajistili si tak pohodlný přísun dalších bodů. Hattrickem zazářil Lukáš Teplinec, střeleckou pohodu potvrdil také třígólový Tobiáš Dvořák, ve formě je i Filip Švachula (1+5).

Po jednodenním volnu se Tigers představili doma proti Uherskému Brodu. První třetina (4:2) byla stejně jako v předchozím zápase vyrovnaná, ve druhé periodě se ale Tygři urvali ze řetězu, nasypali osm gólů a utkání s předstihem rozhodli. Opět zářil Filip Švachula (3+2), jenž se tentokrát ujal role střelce, dva góly v první třetině dal ještě Adam Tomaštík, který se následně přesunul do pozice nahrávače a zapsal tři asistence. Finální skóre? 15:5!

Starší žáci B tak po zaváhání s Brumovem odehráli tři zápasy, v nichž nasypali skoro neuvěřitelných 46 branek a vrátili se do boje o čelo tabulky! Nyní každopádně čeká mladé Tygry pauza, hrají až v neděli 26.11. Do té doby přečkají období bez zápasu na výborném druhém místě!