TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 5. 11. 2023

Mladší žáci nabírají formu, přejeli i Uherský Brod

To, že se naši mladší žáci rozehrávají do velmi slušné formy dokazuje dnešní triumf 19:3 nad Uherským Brodem. Mladí Tygři za dva zápasy stihli nasypat 30 branek a vyšvihli se na třetí místo tabulky. Mimořádně plodný duel odehrál znovu pětigólový David Sadílek, bodově se ale chytli i další hráči. Například Erik Kowalik, jenž se dočkal své první trefy.

V první periodě se s brankami doslova roztrhl pytel. Skóre otevřel domácí Martin Buráň, nicméně Tygři odpověděli dvěma góly za šest vteřin. V obou měl prsty nahrávač Erik Kowalik, mezi střelce se zapsali David Sadílek a Dominik Miklík. David Sadílek následně zapsal ještě jeden úspěch, stále v rámci třetí minuty - 3:1. Další gólově plodná minuta byla ta osmá, to se dvakrát trefil Elias Taoujni.

To nebylo ani z daleka všechno, David Sadílek stihl ještě zkompletovat hattrick, gól dal Roman Benjamin Pšurný, své první trefy mezi Tygry se dočkal Erik Kowalik, v oslabení udeřil Jáchym Hudec, skóroval Filip Skalník. Zkrátka, první třetina byla z tygřího pohledu výtečná. Skóre? 1:10...

Pakliže mladíci z Uherského Brodu pomýšleli na velkolepý obrat, první krok udělali správný, na startu prostřední dvacetiminutovky snížil Václav Marek. Pak už ale opět vládli hosté ze Zlína. Další gólový korálek navlékl David Sadílek, druhý bod za krátkou dobu přidal Šimon Greguš (1+1). Matěj Buráň pak sice korigoval, za pět minut ale stihli udeřit ještě Jakub Marušák, Dominik Miklík, opět David Sadílek a na závěr Šimon Greguš - 3:16.

Ve třetí třetině se hra uklidnila, padly už jen tři branky. Nejprve tedy Tigers ubránili oslabení, pak se dostalo i na ty, kteří dnes ještě neskórovali - prosadil se Sebastian Vavruška, po něm Petr Sedlař a na závěr dnes podruhé Jáchym Hudec. Suma sumárum - 3:19.

Mladší žáci tak po mírně slabší pasáži opět nalezli formu a zapisují druhou vysokou výhru v řadě, za dva zápasy dokonce zvládli nasypat výtečných 30 branek a v tabulce se vyšvihli na třetí místo, hned za Berany a Břeclav. Další duel nás čeká právě se suverénem tabulky - příští neděli vyzveme doma od 9:00 Lvy Břeclav!