TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 5. 11. 2023

Béčko mladších žáků sahalo na body, ty ale nakonec bere Vsetín

Slušná přestřelka se rozpoutala v zápase mladších žáků "B" se Vsetínem. Přetahovanou nakonec na svou stranu strhli Tigers na začátku třetí třetiny, soupeř se ale znovu vzepřel a skóre naposledy otočil. Hattrickem dnes zazářil ŠIMON Greguš, výbornou třetí třetinu sehrál Sebastian Vavruška (1+2). Ani to na výhru tentokrát nestačilo.

Už úvod zápasu byl pořádná přetahovaná. Po 14 vteřinách slavili Tigers první úspěch, trefil se Šimon Greguš. Vsetín ale vyrovnal při vlastním oslabení zásluhou Šimona Kořistky. Následně se ani jednomu týmu nepodařilo zužitkovat přesilovou hru.

Ve 1ě. minutě přišla otočka ve skóre, postaral se o ni David Adamec. VHK ale neslavil dlouho, do minuty srovnal opět Šimon Greguš. Nakonec do kabin ale přeci jen odešli spokojenější hosté, další početní převahu využil Demuul Bayartsogt - 2:3.

Vsetín dnes zářil v oslabení, další gól při hře ve čtyřech vsítil Vojtěch Šťastný. I nadále hrály hlavní roli speciální týmy, v přesilovce udeřil Filip Veverka, v té vsetínské zase Antonín Adamuška - 3:5. V závěru poslaly do sítě oba týmy ještě jeden pozdrav, za Tigers Theo Mikulčík, za VHK Jan Smilek - 4:6.

Vstup do závěrečné pasáže byl výtečný, za tři a půl minuty bylo vyrovnáno! Nejprve dokonáním hattricku snížil Šimon Greguš, následovala trefa Dominika Miklíka. Zmínit musíme i Sebastiana Vavrušku, ten u obou branek asistoval.

A bylo ještě lépe, Miklík tentokrát nahrál a Sebastian Vavruška dokonal obrat! Závěr duelu byl ještě divoký, sudí rozdali pět trestů. Bohužel, jednu přesilovku využil Filip Trčka, znovu bylo vyrovnáno. Prodloužení čtyři minuty před koncem odmítl Jan Smilek - 7:8.

Béčko mladších žáků tak na Vsetín nakonec nevyzrálo, i když po výtečném startu do třetí třetiny sahalo na body! Ty nakonec odváží po boji VHK. Tigers zůstanou v tabulce pátí, těsně právě za Valašským hokejovým klubem.