TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 5. 11. 2023

Starší žáci nestačili na Brumov-Bylnici

Duel v Brumově-Bylnici našim starším žákům nevyšel, po třech vysokých výhrách padli 3:9. Domácí hru od začátku kontrolovali, alespoň česné úspěchy zapsali Filip Baďura, Lukáš Teplinec a Filip Švachula.

Start zápasu se našemu výběru nevydařil, už po 14 vteřinách otevřel skóre Lukáš Maček. Následně se Tygrům nepodařilo proměnit přesilovou hru a ve 13. minutě znovu udeřili domácí, tentokrát Filip Maňas.

Ani ve druhé části hry se nepodařilo najít na Brumov odpovídající recept, skóre naopak v úvodní desetiminutovce ještě navýšil Jakub Hatina a Filip Maňas. Šance měla přijít v přesilovce, místo gólu ale Tigers bohužel počtvrté inkasovali, tentokrát skóroval Daniel Kolínek. V pořadí třetí početní přvahu už se naštěstí podařilo zužitkovat, naději vykřesal Filip Baďura.

Domácí Brumov si skóre hlídal. K dalšímu navýšení došlo po 58 vteřinách třetí třetiny, opět udeřil Hatina. Deset minut před koncem se prosadila i Natálie Pavlíková - 7:1.

Tigers zapsali alespoň čestné úspěchy díky trefám Filipa Švachuly a Lukáše Teplince, závěr však opět patřil Brumovu, hattrick dokonal Jakub Hatina, druhý gól vsítil Tobias Kolínek - 9:3.

Po třech jasných výhrách v řadě tak přichází zaváhání, starším žákům duel s prvním celkem tabulky - Brumovem-Bylnicí - nesednul. Situace v tabulce je ale i nadále velmi příznivá, Tygři jsou třetí, čelo tabulky mají stále na dostřel. Ligový program pokračuje příští neděli, Tigers doma od 11:15 vyzvou Uherské Hradiště.