TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 29. 10. 2023

Deváťáci s nulou srazili Boskovice a posouvají se na druhé místo tabulky

Další povedený zápas za sebou mají naši deváťáci. Ti doma ovládli duel s Boskovicemi, vyhráli 8:0 a zapisují pátou výhru z osmi zápasů. Dnes zazářil především Štěpán Palička (4+1), jenž dal čtyři góly a podílel se na většině tygřích branek.

První třetina byla z gólového pohledu decentní, branku jsme viděli jedinou. A na tu jsme si navíc museli počkat až do 17. minuty, to skóroval Štěpán Palička.

V úvodu prostřední části hry jsme nevyužili početní převahu, na tu ale navázala hned další a v té se mladí Tygři už prosadili, opět se trefil Štěpán Palička. Dobrou formu potvrdil také Petr Hoferek, ten zvyšoval na startu druhé poloviny duelu. Následovalo obráněné oslabení. Jakmile se Tigers vrátili do plného počtu, mohli znovu začít útočit. A poslední minutka se našemu výběru povedla, gól dal Jiří Stýblo, za dalších 36 vteřin zvýšil na 5:0 Adam Korvas, přičemž bod opět zapsal i Štěpán Palička.

Právě Štěpán Palička udeřil hned na startu třetí třetiny, čímž zkompletoval hattrick! Poměrně rychle navázal i Mykyta Anishchenko - 7:0. Vše uzavřel v 57. minutě dnes fenomenální Štěpán Palička - 8:0.

Deváťáci tak potvrdili výbornou formu, porážejí Boskovice, bodují pošesté z osmi zápasů a posunuli se na druhé místo tabulky. Tu mohou ještě vylepšit příští neděli, to totiž jedou do Olomouce, kde od 16:00 vyzvou místní Kohouty, mimochodem lídra tabulky!