TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 29. 10. 2023

Další vysoká výhra, béčko starších žáků si poradilo s Valmezem

Už třetí vysokou výhru v řadě zapisují naši starší žáci "B". Ti ovládli duel proti Bobrům z Valašského Meziříčí, tentokrát triumfovali 12:2. Na výhře se hattrickem podíleli především Matěj Rajnoch s Lukášem Teplincem.

Základ pro výhru položili Tygři už v první třetině. Po pouhopouhých 55 vteřinách otevřel skóre Adam Tomaštík, Lukáš Teplinec následně navýšil vedení při vlastním oslabení. Útočník Teplinec byl ústřední postavou také dalšího gólu, asistoval na něj totiž Filipu Baďurovi. V 15 minutě vylepšil na 4:0 Šimon Štěpánek, do kabin se tak šlo za velmi příznivého stavu, Tigers vedli o čtyři branky.

Ve druhé třetině jsme tolik gólů neviděli. Už v úvodu se trefil Daniel Škamrala, v polovině základní hrací doby přidal alespoň čestnou trefu Michal Kalčák - 5:1.

Jestli měli Bobři myšlenky na velkolepý obrat, Tigers jim tuto představu úspěšně rozmetali. V rozptylu ani ne dvou minut se prosadil Matěj Rajnoch, Lukáš Teplinec a Adam Tomaštík. Následnou přesilovku jsme sice nedokázali zužitkovat, v 54. minutě ale opět Rajnoch s Teplincem navýšili zlínské vedení. Především pro Lukáše Teplincem to byl důležitý gól, znamenal pro něj totiž dosažení hattricku! Do konce duelu padly ještě tři branky. Za hosty se trefil Matěj Bednařík, druhý hattrick v našich barvách pak zkompletoval Matěj Rajnoch, jenž zapsal i nahrávku na gól Tobiáše Dvořáka - 12:2.

Starší žáci "B" tak zapisují další další vysokou výhru, už třetí v řadě, přičemž pokaždé v nich dokázali vsítit více než deset gólů. Další duel mladé Tygry čeká příští sobotu, od 11:15 se v Brumově-Bylnici střetnou s místním výběrem.