TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 29. 10. 2023

Deváťáci získali v Blansku cenný bod

Náročný duel plný zvratů mají za sebou naši deváťáci. Ti nakonec díky trefě Matěje Nábělka v poslední minutě vybojovali cenný bod, v prodloužení už ale přeci jen udeřili domácí. Zajímavostí je, že za Tygry se prosadilo hned pět různých střelců.

První třetina byla na branky opravdu bohatá. Skóre otevřel už po minutě a půl domácí Aaron Kuswito. Reakce přišla o minutku později, nejprve skóroval Libor Tomek, o chviličku později otočil skóre Sebastian Horký.

Ještě jsme ani z daleka neskončili, stále v první pětiminutovce dali gól Matěj Veselý a Mathias Persch - 3:2. V 10. minutě zvýšil na rozdíl dvou tref Adam Imrich. Korekce přišla v přesilové hře, tu proměnil Adam Korvas - 4:3.

Situace se ve druhé třetině uklidnila, další gól přišel až v polovině základní hrací domy, to navýšil vedení Blanska Tadeáš Růžička. Na dostřel dostal náš výběr opět Petr Hoferek, v pořadí třetí přesilovku využil Matěj Nábělek. Poprvé od čtvrté minuty bylo vyrovnáno.

Velmi důležitý gól dal do naší sítě ve 44. minutě svou druhou trefou Aaron Kuswito. Situace už nevypadala nejlépe, nicméně v poslední minutě dokázal srovnat Matěj Nábělek - 6:6. Bylo vyrovnáno!

V prodloužení se štěstí přiklonilo na stranu domácích - rozhodl Matěj Veselý. Naši Tigers tak vybojovali velmi cenný bod na ledě Blanska. V tabulce jsou deváťáci třetí, na čelo tabulky ztrácejí dva bodíky.