TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 22. 10. 2023

Mladší žáci přestříleli Uherské Hradiště, řádil David Sadílek

Výběr našich mladších žáků si v neděli smlsnul na Uherském Hradišti. Zápas se postupně změnil v ONEMAN SHOW Davida Sadílka, jenž vstřelil sedm branek a podílel se na více než polovině zlínských tref. Zmiňme i Davida Psíka, jenž také dosáhl hattricku (4+1).

Na první gól jsme nemuseli čekat dlouho, už po osmnácti vteřinách se k zakončení dostal David Psík - 1:0. Ještě v první desetiminutovce zvýšili David Sadílek a Elias Taoujni. Pozadu nechtěl zůstat ani David Psík, po deseti minutách to bylo 4:0. Tigers se následně neprosadili při přesilovce, na konci 17. minuty pak korigoval na 4:1 Jan Pelikán.

Druhá třetina se proměnilo na závod mezi dvěma Davidy - Psíkem a Sadílkem. Ale postupně. Nejprve František Rokyta vrátil hosty z Hradiště do hry, následně však přesilovku zužitkoval David Sadílek. V dalším průběhu periody jsme ubránili dvoje oslabení, v přesilovce jsme se ale neprosadili. Ve 36. minutě završil David Sadílek hattrick, David Psík na sebe nenechal dlouho čekat, stejného úspěchu dosáhl za 2 minuty - 7:2.

Ve třetí třetině jsme skóre pojistili. A to pořádně, padlo totiž ještě sedm branek! Jako první skóroval už po půl minutě Sebastian Vavruška. Pasáž mezi 41. a 50. minutou? ONEMAN SHOW Davida Sadílka! Zlínský ostrostřelec nasypal do soupeřovy sítě další tři góly - 11:2. Alespoň částečně mírnil prohru František Rokyta. Ale Tygři ještě neměli dost. Především pak kdo jiný než David Sadílek, ten do konce duelu dal gól a navrch přidal asistenci. Další střelci? Sebastian Vavruška, Filip Veverka a David Psík. Skóre definitivně uzavřel hostující hráč Lukáš Hruška - 15:4.

Na nezdar s Kroměříží tak mladší žáci reagují nejlépe jak mohou, přejeli Uherské Hradiště a berou důležité tři body, čímž utnuli sérii dvou proher a drží se na dostřel čela tabulky. Momentálně jsou Tygři čtvrtí.