TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
A tým 22. 10. 2023

Další přestřelka, tentokrát se raduje soupeř. Mladší žáci padli v Kroměříži

Trojzápas našich kategorií s Kroměříží uzavřel sobotní duel mladších žáků s Kroměříží. Ti odehráli výbornou první polovinu zápasu, vedli totiž 6:3. Pak už ale úřadovali domácí, kterým se podařilo otočit na 8:6.

První třetina byla šílená. Úvod duelu se našim barvám povedl, na první gól jsme si sice museli počkat osm minut, prosadil se David Psík. Pak se ale rozběhl pořádný gólostroj. Skóre nejprve vyrovnal Josef Jiruška, o otočku se postarala Jana Hrabalová. Opět vyrovnat zvládl Elias Taoujni, za minutu a půl ale strhnul vedení na domácí stranu znovu Matyáš Hanák - 4:3.

Nebylo ani zdaleka hotovo... Tygři tentokrát zvládli domácí Kroměříži už definitivně odskočit, gól dal David Sadílek a hned dva Šimon Greguš. Divoká třetina skončila za stavu 3:5.

Vše vypadalo na nejlepší cestě k výhře, hned na startu první minuty prostřední části hry totiž navýšil David Psík. Jenomže... To bylo od Tygrů všechno. Ještě v rámci druhé třetiny režíroval vyrovnání Matyáš Hanák (1+1), gól v přesilovce přidal i Šimon Dovrtěl a na 6:6 upravil Jakub Jiří Karafiát.

Ve 48. minutě přišla pro naše barvy krutá rána, o velkolepou otočku se postaral Jan Buráň. Nedlouho poté se Hanák postrkal se Psíkem, oba dostali dvojku za hrubost. Osm minut před koncem zapsala svůj druhý dnešní zásah Jana Hrabalová - 8:6. V závěru ještě Tigers mohli duel zdramatizovat, hráli totiž dlouhou přesilovku 5 na 3. Gól už ale nepadl.

Po sérii výher tak přichází druhá prohra v řadě. Tigers každopádně se ziskem 6 bodů drží klidný střed tabulky, zpět do vyšších pater se navíc mohou podívat už zítra, to doma vyzvou Uherské Hradiště.