TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
A tým 22. 10. 2023

Vysoká výhra! Béčko starších žáků nasypalo Kroměříži desítku

Béčko starších žáků pokračuje v nové sezoně v dominantních výkonech, hned třikrát se podařilo vsítit více než deset branek. To byl i dnešní případ, kdy Tigers vyhráli 3:10 v Kroměříži. Zazářili především Matěj Rajnoch (2+2) a Tobiáš Dvořák (2+1).

Na první branku jsme nemuseli čekat dlouho, už po dvou minutách otevřel skóre Lukáš Teplinec. Vyrovnat zvládl Jan Došlík. V sedmé minutě poslal Tygry opět do vedení Tomáš Holotík, navíc netrvalo dlouho a bylo to o dva góly, skóroval totiž Šimon Štěpánek. Následně Tygři zvládli ubránit oslabení, do kabin se tak šlo za příznivého stavu 1:3.

Druhá třetina rozpoutala brankovou smršť. Nejprve po Holotíkově pasu zvýšil Lukáš Teplinec, v polovině základní hrací doby se během šestnácti vteřin prosadili Matěj Rajnoch a Adam Tomaštík - 0:5. Právě Matěj Rajnoch odehrál velmi dobrou třetinu, ještě zvládl asistovat u gólu Tobiáše Dvořáka a v závěru sám ještě jednou skóroval. Čestnou branku Kroměříže vsítil Adam Náleza - 2:8.

V přesilovce se náš výběr nakonec neprosadil, nemuselo nás to ale mrzet. V 50. minutě sice ještě snížil Jakub Mikuláš, na konečné skóre měla tato branka jen minimální vliv. Závěr duelu patřil Tobiáši Dvořákovi, ten nejprve odpověděl na Mikulášův gól a v 57. minutě se podílel na magické desáté brance nahrávkou. Zakončovatelem byl Filip Baďura - 3:10.

Béčko starších žáků tedy potvrdilo roli favorita a po vysoké výhře zůstává v boji o první místo v tabulce. Její čelo je skutečně mimořádně našlapané, bod chybí Tygrům na druhé místo, dva na první. Další zápas čeká náš výběr příští sobotu, kdy vyzveme Bobry z Valašského Meziříčí.