TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 12. 10. 2023

Věnujte podzimní prázdniny hokeji! Zveme mladé hráče na první tréninkový kemp

První z avizovaných kempů pro mladé hokejové naděje je tady. Udělat něco navíc pro svoji kondici budou moci během podzimních prázdnin, tedy ve čtvrtek 26. a v pátek 27. října v prostorách zlínské Tigers Arény. V rámci kempu na hráče čeká bohatý tréninkový program pod dohledem zkušených trenérů, a to jak na ledě, tak mimo něj. Pro všechny účastníky bude zajištěna také celodenní strava a v případě zájmu také ubytování. Hlásit na kemp se můžete už nyní prostřednictvím níže uvedeného odkazu.

Denní program kempu se bude skládat z dvou hodinových tréninkových jednotek na ledě Tigers Arény v prostorách bývalého areálu Svitu. Během nich se trenéři s hráči zaměří na na rozvoj obratnosti, techniky bruslení a střelbu. Mimo led pak proběhnou hodinové jednotky v tréninkových sálech Vita Sana Clubu, kde si účastníci procvičí kondici, sílu a kompenzační cvičení.

Během celého kempu budou mít účastníci zajištěnou stravu v podobě svačiny a oběda, postaráno bude také o pitný režim. Dojíždějící zájemci pak mohou využít také možnosti ubytování v loftových apartmánech za cenu 600, - Kč za noc na osobu.

Cena za jeden den kempu činí 1 700,- Kč pro registrované hráče klubu, neregistrovaní hráči pak zaplatí o 200,- Kč více. Dvoudenní přihláška vyjde na 3 300,- respektive 3 600,- Kč.

Své přihlášky můžete podat ZDE