TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 24. 9. 2022

Výtečný start! Dorostenci v prvním zápase sezony rozložili Černé Vlky

Dorostenci Tigers Zlín v sobotu odehráli úvodní zápas nové sezony. A začali výborně, Černé Vlky v Kopřivnici díky výborné druhé třetině rozstříleli 10:1 a zapsali první tři body do tabulky!

Tigers udělali první krok k výhře už v první periodě, kterou vyhráli 2:0. Po půl minutě otevřel sore Illia Zaborskiy, na nějž navázal Daniel Šlesingr. Klíčovou pasáží byla prostřední třetina, tu totiž Tygři vyhráli poměrem 6:0! Dvakrát se znovu trefil Illia Zaborskiy, jenž tedy ve 40. minutě zkompletoval hattrick. Černí Vlci korigovali skóre až v polovině třetí třetiny, z přesilovky se prosadil Robin Badura, který tak připravil výborně chytajícího brankáře Kaděru o čisté konto. Byli to však opět Tigers kdo skóre zápasu uzavřel, brankou Dalibora Doležala dosáhli dvouciferného výsledku - 10:1!

Skvělý zápas vedle gólmana Kaděry rovněž odehrál už několikrát zmíněný Illia Zaborskiy (4+1), vidět byl Dalibor Doležal (2+2), čtyři asistence posbíral Jiří Fajkus.

Dorostenci tak v prvním zápase zapisují tříbodovou výhru, možnost tuto sbírku rozšířit dostanou hned zítra, kdy vyzvou Brumovu - Bylnici.