TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 8. 4. 2023

V Plzni to dorostencům nevyšlo, rozhodlo se v závěru

Předposlední kolo baráže o Ligu dorostu mezi Tigers Zlín a Pilsen Wolves bylo pořádně vyrovnané. Přetahovanou nakonec dvěma trefami deset minut před koncem rozsekl Svit Ravnik a výhru brali domácí. Za Zlín se prosadil Albert Vyorálek.

Úvodní desetiminutovka nabídla hned dvě přesilové hry, po jedné na každé straně. Ani jeden z týmů výhodu nakonec nevyužil. Krátce po Vyorálkově návratu na led šli ale Wolves do vedení, skóroval Jaroslav Kuneš. Do sirény už se Tygrům srovnat krok nepodařilo, do kabin se se tedy šlo za stavu 1:0.

Ve 27. minutě bylo vyrovnáno, síťku za brankářem Kubešem rozvlnil Albert Vyorálek - 1:1! Do konce třetiny byly k vidění už jenom tresty, Tigers usedli na trestnou lavici dvakrát, Plzeň jednou. Přesilovky každopádně nebyly silnou stránkou dnešních soupeřů, využita nebyla ani jedna...

Pomalu už se počítalo s tím, že se půjde do prodloužení. To ale nebylo po chuti Svitu Ravnikovi, jenž v rozmezí 22 vteřin vstřelil hned dva góly! Vlci šli do trháku... Za zmínku také stojí, že u obou zásahů asistoval Ben Reisnecker. Tigers už se z této dvojité rány nedokázali vzpamatovat a v závěrečných devíti minutách recept na domácího gólmana nenašli - 3:1.

Tigers nyní čeká poslední barážové kolo, v neděli od 12:30 vyzvou doma ve Zlíně Náchod, se kterým mají mimochodem kladnou bilanci (pozn. 8:5). Ve hře bude zisk posledních bodů, Tygři svou situaci mohou vylepšit až na devět bodů!