TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 11. 3. 2023

˝Béčko˝ starších žáků ani tentokrát nepokořilo Brumov-Bylnici

Výběr Brumova-Bylnice by v anketě o nejoblíbenějšího soupeře starších žáků "B" rozhodně nevyhrál. Vlastně by nejspíš skončil úplně poslední. Tigers nevyhráli se svým tabulkovým sousedem ani poslední z pěti vzájemných zápasů a tentokrát to tedy (ne poprvé) byla prohra vskutku krutá. Domácím se podařila především zhruba první polovina utkání, ve které Brumov nasypal devět branek. Celkové skóre se nakonec vyšplhalo až na 12:1. Čestný zásah Tygrů vsítil deset minut před koncem Matyáš Veverka.

Brumov zápasu dominoval od prvních minut. Už v úvodu se rychle prosadili Filip Maňas a Jakub Žižka, domácí tak vskutku rychle vedli. Další gól přišel v přesilovce po Tomaštíkově trestu za podrážení, na 3:0 zvyšoval Tomáš Holba. Tigers se pak mohli chytnout ve vlastní početní výhodě, což se ale nepovedlo. Co Zlín nevyužil, tím soupeř nepohrdl… V 17. minutě šel na trestnou lavici Tomáš Vlček a Brumov do minuty udeřil – podruhé skóroval Tomáš Holba. A bylo ještě hůř! Za dalších 37 vteřin rozvlnil tygří síť i Ondřej Bradáč – 5:0. Bylo v podstatě po zápase.

V úvodu prostřední části hry si oba týmy vyzkoušely hru ve formátu 4 na 4, jelikož Adam Tomaštík se postrkal s Gajdošíkem. Ani jeden z týmů neskóroval, nicméně krátce poté, co se oba kohouti vrátili na led, udeřil znovu domácí. Tentokrát se gólem blýskl Šimon Holba. Povedenou pasáž pak odehrál Jakub Žižka, jenž zvládl dvě branky za nějaké čtyři minuty – 8:0. Žižka tak završil hattrick. Další zásah obstaral ještě Filip Maňas. Tigers následně neproměnili ani v pořadí druhou přesilovou hru, dnes to holt byl vyloženě „zápas blbec“.

Deset minut před koncem zajistil Matyáš Veverka alespoň čestný úspěch, když snižoval na 9:1. Brumov se ale jen tak zastavit nenechal, bleskově využitou přesilovkou završila Natálie Pavlíková obávanou „desítku“. Do konce utkání jsme byli ještě svědky hattrickového gólu Tomáše Holby, skóre nakonec uzavřel Ondřej Bradáč – 12:1.

Tento zápas se starším žákům „B“ jednoduše nepovedl a nyní je potřeba hodit jej rychle za hlavu. Příští sobotu je totiž čeká další důležitý duel, kdy vyzvou Valašské Meziříčí. Cíl je jasný, vrátit se na čtvrté místo, na který Tygři nyní ztrácejí pouhý bodík! Hraje se od 9:30 na Tigers CREAM Aréně.