TIGERS ZLÍN

Rozpis ledu KIS Facebook Instagram
Mládež 31. 1. 2023

Dorostenci řádí dál, tentokrát srazili Hodonín

Další výtečný zápas za sebou mají dorostenci Tigers Zlín. Proti Hodonínu mladíci ze Zlína potvrdili, že právě Drtiči jsou jejich oblíbeným soupeřem a potřetí v sezoně je porazili rozdílem třídy. Skóre se nakonec zastavilo až na stavu 14:1 a dorost tak zůstává nejen proti Hodonínu, nýbrž v celém dosavadním průběhu kalendářního roku 2023 stoprocentní! Čtyřmi trefami se dnes blýskl Jiří Fajkus, tři další hráči se prosadili dvakrát.

Už prvních několik minut naznačilo, jak by se zápas mohl vyvíjet. Po 123 vteřinách hry otevřel skóre dnes výtečný Jiří Fajkus. Neuběhlo ani deset sekund a na svého parťáka okamžitě navázal Matyáš Veselý a už to bylo 2:0. Hosté z Hodonína se pak sice vrátili do utkání díky přesilové hře, kterou využil Nikolas Turkovič, nicméně Tygři i nadále kontrolovali hru. Ještě v úvodní desetiminutovce se trefil Josef Hampl a nedlouho poté skóroval ještě Illia Zaborsky - 4:1. V závěru si přesilovku vyzkoušeli také Tigers a takovou příležitostí vedoucí tým tabulky nepohrdnul, gól vstřelil po kombinaci s Pravdou a Haidou obránce Dušan Ševčík. Do kabin se šlo se čtyřgólovým vedením pro Tigers.

I druhou třetinu kompletně ovládli Tigers. Nejprve se z další početní výhody prosadil Jiří Fajkus, aby se v následujících pěti minutách stihl trefit i Patrik Vaněk, Ivan Vasyliev a znovu Jiří Fajkus, jenž tak prostřední periodu gólově otevřel i uzavřel a především završil svůj hattrick! Výborně se prezentoval i takový Nicolas Pippal, jenž asistoval u dvou ze čtyř branek této fáze zápasu a celkově si vylepšil statistiky na 0+3! Tygři měli zápas pevně v rukou, už vedli o osm gólů 9:1 a bylo víceméně jasné, že o výhru se už připravit nenechají.

Mladíci z Baťova města stále neměli dost, ihned po stratu třetí třetiny počtvrté skóroval Jiří Fajkus, jenž tedy dosáhl desáté branky svého týmu a jen pár vteřin poté rozvlnil síť Dudkovy svatyně i Nicolas Pippal, který se tak po sérii nahrávek rovněž zapsal mezi střelce! Tigers navíc zanedlouho čekala dlouhá čtyřminutová přesilovka, ve které se trefil další dvougóloví střelci Patrik Vaněk a Josef Hampl - 13:1. Následně byli diváci v Tigers CREAM Aréně svědky hry 4 na 4, kterou pár vteřin před návratem Pravdy a Korbela na led zužitkoval Matyáš Veselý, jenž tak skóre dnešního střetnutí uzavřel - 14:1.

Dorostenci tak i nadále zlepšují všechny možné statistik a navyšují vedení na čele tabulky, které nyní činí už osm bodů! Tigers nyní mají zápas navíc, nicméně možná klíčový duel je čeká příští sobotu, kdy do Zlína na Tigers CREAM Arénu dorazí největší vyzyvatel Tygrů, druhý celek tabulky Frýdek Místek. Úvodní buly je naplánováno na 12:00.